Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
ΤΟ ΘΙΒΕΤΑΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ
ΣΟΓΚΥΑΛ ΡΙΝΠΟΤΣΕ
ISBN: 960-430-158-6
Εκδόσεις: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Μέγεθος: 14x21 cm
Σελίδες: 592
/
Βάρος: 860 gr
Τιμή: 36.00€
Άμεσα Διαθέσιμο

Εκδόσεις ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Το Θιβετανικό Βιβλίο για τη Ζωή και το Θάνατο από τον Σόγκυαλ Ρινποτσέ

Ενα Νέο Πνευματικό Εργο του Σημαντικότερου Ερμηνευτή του Θιβετανικού Βουδισμού στη Δύση.

Μετάφραση απο την Αγγλική γλώσσα: Ανδρέας Τσάκαλης

Σχετικά με το βιβλίο.

Το βιβλίο του Σογκυάλ Ρινποτσέ Το Θιβετανικό Βιβλίο για τη Ζωή και το Θάνατο, που εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1992, θεωρείται γενικά σαν μια από τις πιο πλήρεις και αυθεντικές παρουσιάσεις των θιβετανικών βουδιστικών διδασκαλιών που γράφτηκαν ποτέ. Δείχνει πως αυτές οι διδασκαλίες μπορούν να είναι ταυτόχρονα προσιτές στον καθένα κι ωστόσο απόλυτα αυθεντικές και πιστές στην παράδοση. Κατάλληλο για άτομα όλων των ηλικιών και κάθε μόρφωσης, καθώς και για τους Βουδιστές ασκούμενους, το βιβλίο του Ρινποτσέ έχει υιοθετηθεί για χρήση σε σεμινάρια, εργαστήρια και κέντρα διαφόρων ομάδων και μεθόδων, θεραπευτικών και πνευματικών. Πολλοί αναγνώστες παρατήρησαν ότι μεταφέρει όλη την αμεσότητα και τη δύναμη μιας προφορικής διδασκαλίας και ότι με την επαναλαμβανόμενη μελέτη του και στοχασμό πάνω σ' αυτό, αποκαλύπτεται συνεχώς ένα βαθύτερο νόημα. Στον πρώτο χρόνο της έκδοσής του πουλήθηκαν πάνω από 200.000 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Το βιβλίο έχει εκδοθεί στις Η.Π.Α., Αγγλία, Αυστραλία, Ινδία, Γερμανία και Γαλλία, και πρόκειται να εκδοθεί στην Ολλανδία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Σουηδία και τη Βραζιλία και μεταφράζεται στα Κινέζικα, τα Ιαπωνικά, τα Χιντί, τα Νεπαλέζικα, τα Ελληνικά και τα Θιβετανικά.

Περιεχόμενα:

Πρόλογος γραμμένος από την αγιότητά του, τον Δαλάι Λάμα · Προοίμιο.

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: ΖΩΗ 1. Στον Καθρέφτη του Θανάτου 2. Η παροδικότητα 3. Στοχασμός και Αλλαγή 4. Η Φύση του Νου 5. Η Επαναφορά του Νου 6. Εξέλιξη, Κάρμα και Επαναγέννηση 7. Μπάρντο και Αλλες Πραγματικότητες 8. Αυτή η Ζωή: το Φυσικό Μπάρντο 9. Η Πνευματική Ατραπός 10.Η Εσωτερική Ουσία.

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ 11. Μια Εγκάρδια Συμβουλή προς Βοήθεια των Ετοιμοθανάτων 12. Ευσπλαχνία: Το Πετράδι που Εκπληρώνει τις Επιθυμίες 13. Πνευματική Βοήθεια για τον Ετοιμοθάνατο 14. Μερικές Ασκήσεις για τον Ετοιμοθάνατο 15. Η Διαδικασία του Θανάτου με τα λόγια του ΠΑΝΤΜΑΣΑΜΠΑΒΑ.

ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ: ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 16. Το Εδαφος 17. Η Εσωτερική Ακτινοβολία 18. Το Μπάρντο της Γέννησης 19. Βοήθεια μετά το Θάνατο 20. Επιθανάτια Εμπειρία: Μια Κλίμακα προς τον Ουρανό;

ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ: ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 21. Μια Συμπαντική Διαδικασία 22. Υπηρέτες της Γαλήνης

Προσθήκη Πρώτη: Οι Δάσκαλοί μου.

Προσθήκη Δεύτερη: Ερωτήσεις γύρω από το Θάνατο.

Προσθήκη Τρίτη: Δύο Ιστορίες.

Προσθήκη Τέταρτη: Δύο Μάντρα.

Βιβλιογραφία · Ευχαριστίες.

Αξιολόγηση προϊόντος
Το προϊόν δεν εχει αξιολογηθεί
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης