Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
Επιστροφές Προϊόντων

Ως Πελάτης έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του σε κάθε περίπτωση πώλησης λανθασμένου προϊόντος ή προϊόντος κακής ή και ελαττωματικής ποιότητας με αποδεδειγμένη υπαιτιότητά μας, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή δεν θα επιβαρυνθείτε με οποιαδήποτε δαπάνη.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον Πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω προθεσμίας ή δεν πληροί κάποια από τις ως άνω απαιτήσεις, διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχτούμε την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

Μετά την παραλαβή και τον έλεγχο των προϊόντων, θα επιστρέφονται εντός δέκα (10) ημερών τα χρήματα είτε σε τραπεζικό λογαριασμό του Πελάτη, που εκείνος θα έχει υποδείξει, είτε κατόπιν επιθυμίας του Πελάτη, θα πιστώνεται το ποσόν για μελλοντική αγορά.

Σε περίπτωση αδικαιολόγητης μη παραλαβής κάποιας παραγγελίας, οι εκδόσεις Τετρακτύς διατηρούν το δικαίωμα να κρίνουν εάν θα πραγματοποιήσουν στο μέλλον νέα αποστολή στον εν λόγω Πελάτη.