Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
ΤΟ ΚΑΡΜΑ
ANNIE BESANT
ISBN: 960-8100-64-X
Εκδόσεις: ΔΙΟΝ - ΨΑΡΑΣ
Μέγεθος: 14x21 cm
Σελίδες: 76
/
Βάρος: 133 gr
Τιμή: 7.00€
Διαθέσιμο

(Γ΄ Έκδοση)

Το Κάρμα από την Αννα Μπεζάντ-Ο νόμος της ανταπόδοσης

Μετάφραση: Ε.Ο.Α.Μ. (Εσωτερική Ομάδα Αποκρύφων Μελετών)

Για την παρουσίαση του παρόντος βιβλίου είναι αρκετά λίγα λόγια.

Είναι το τέταρτο μιας σειράς εγχειριδίων που προορισμός τους είναι ν΄ απλοποιήσουν τις θεοσοφικές διδασκαλίες για τον πολύ κόσμο.

Διατυπώνονται παράπονα πως η θεοσοφική βιβλιογραφία είναι δυσκολονόητη, με πολλούς τεχνικούς όρους και ασαφείς για το μέσο αναγνώστη. Ελπίζουμε ότι αυτή η σειρά θα τα τακτοποιήσει. Και βέβαια, η Θεοσοφία δεν είναι μόνο για τους σοφούς, αλλά για όλους.

Απ΄ όλους αυτούς που για πρώτη φορά μέσα σ΄ αυτό το βιβλίο θα αντιληφθούν κάποια φωτεινά σημεία της θεοσοφικής διδασκαλίας, ίσως κάποιοι παρακινηθούν να εισχωρήσουν βαθύτερα στη φιλοσοφία, την επιστήμη, τη θρησκεία της, και να αντιμετωπίσουν ακόμα πιο δύσκολα προβλήματα με το ζήλο του μελετητή και τη ζέση τού νεοφώτιστου.

Τα εγχειρίδια αυτής της σειράς δεν είναι βέβαια γραμμένα για τον διψασμένο μελετητή που δε δειλιάζει μπροστά σε καμμία δυσκολία, αλλά για τον πολύ κόσμο, άντρες και γυναίκες.

Κάνουν μια προσπάθεια να εμφανίσουν μερικές μεγάλες αλήθειες που συντελούν ν' αντιμετωπισθεί ευκολότερα η ζωή κι ο θάνατος με γαλήνη. Έχουν γραφτεί από εκείνους που υπηρετούν τους ''Διδασκάλους'', αυτούς τους μεγάλους αδερφούς της φυλής μας, που ο μόνος τους σκοπός είναι να εξυπηρετήσουν τον απλό άνθρωπο.

Περιεχόμενα: Πρόλογος · Το Κάρμα · Το Αμετάβλητο του Νόμου · Τα Πεδία της Φύσης · Πως γεννιούνται οι Μορφές - Σκέψεις · Ενεργητικότητα των Μορφών - Σκέψεων · Η Βασική Αρχή σχηματισμού του Κάρμα · Λεπτομέρειες του Σχηματισμού τού Κάρμα · Η Λειτουργία του Κάρμα · Πως να Αντιμετωπίζουμε τα Καρμικά Αποτελέσματα · Το Χτίσιμο των Μελλούμενων · Με ποιον Τρόπο διαμορφώνεται το Κάρμα · Πως τελειώνει το Κάρμα · Το Ομαδικό Κάρμα · Συμπέρασμα.

Αξιολόγηση προϊόντος
Σύνολο αξιολογήσεων: 4
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης