Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΝΟΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥ
DION FORTUNE
ISBN: Ιάμβλιχος-Εκκρεμεί
Εκδόσεις: ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
Μέγεθος: 14x21 cm
Σελίδες: 140
Τιμή: 12.00€
Διαθέσιμο

Η Εκπαίδευση και το Έργο ενός Μυημένου από την Ντάϊον Φόρτσουν.
Πραγματεύεται τη Μύηση στη Δεξιά Ατραπό της Δυτικής Παράδοσης και Αποκαλύπτει κάθε τι που αναμένεται από έναν Μυημένο στα Μυστήρια.
Τίτλος Πρωτοτύπου: The Training and Work of an Initiate
Μετάφραση: Ηλίας Μάμαλης

Σ΄ αυτό το βιβλίο υπάρχει κάτι για τον καθένα: γι΄ αυτόν που πρωτοξεκινάει το εσωτερικό του ταξίδι, η συγγραφέας προσφέρει το αλφαβητάρι του αποκρυφισμού - γι΄ αυτόν που έχει προχωρήσει, προσφέρει τη βαθιά της γνώση, στηριγμένη στην προσωπική της πείρα - την πείρα μιας κορυφαίας αποκρυφίστριας της Δύσης.

Χάρη στα βιώματά της, η Ντίον Φόρτσιουν, που πέρασε μια ολόκληρη ζωή βουτηγμένη στα πιο βαθιά νερά του εσωτερισμού και που μέστωσε μαθητεύοντας στα ισχυρότερα Τάγματα τής εποχής της και ιδρύοντας μία από τις σοβαρότερες σχολές στο χώρο της, είναι η πιο κατάλληλη για να καθοδηγήσει με τα πολύτιμα γραφτά της, ακόμα και σήμερα , το σύγχρονο ζηλωτή.

Στον κυυκεώνα των ''ειδημόνων'' και των ''Μυστών'', η συγγραφέας στέκει ακλόνητη σα φάρος για όσους στρέφονται για πρώτη φορά στον αποκρυφισμό.

Τούτο το βιβλίο της, γεννημένο από την ακριβοπληρωμένη εμπειρία της, λέει απλά και σταράτα - όπως θα μπορούσε να τα πει μόνο ένας αληθινός γνώστης - τι πρέπει ν' αποφεύγει ο άπειρος. Παράλληλα, αναφέρεται στο μονοπάτι του εσωτερισμού και απαντάει ''σ΄ όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τον αποκρυφισμό, αλλά ... δεν έχετε ποιόν να ρωτήσετε''.

Περιεχόμενα:

ΜΕΡΟΣ I. - ΗΘΙΚΟ: I. Βάζοντας τα Θεμέλια II. Ο Δρόμος της Μύησης III. Η Προετοιμασία για τη Μύηση IV. Η Ατραπός της Εστίας V. Τα Ιδανικά του Μυημένου VI. Η Καθημερινή Ζωή πάνω στην Ατραπό

ΜΕΡΟΣ II. - ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ: VII. Γενικό Διάγραμμα της Φώτισης I. · VIII. Γενικό Διάγραμμα της Φώτισης II. · ΙΧ. Γενικό Διάγραμμα της Φώτισης III.· Χ. Οι Πηγές του Αποκρυφισμού XI. Οι Πηγές της Εσωτερικής Χριστιανικής Παράδοσης XII. Το Αλφάβητο των Μυστηρίων.

ΜΕΡΟΣ III. - ΠΡΑΧΤΙΚΟ: XIII. Η Εκπαίδευση του Νου XIV. Η Εκπαίδευση του Σώματος XV. Μύηση και Αγαμία XVI. Τα Δυτικά Εσωτερικά Συστήματα

Αξιολόγηση προϊόντος
Το προϊόν δεν εχει αξιολογηθεί
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης