Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΓΜΕΝΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. (MORALS AND DOGMA). (ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟ) Μέρος Β' - ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ αλλά ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ
ALBERT PIKE
-20%
ISBN: 960-8141-25-7-ΠΟΛΥΤ
Μέγεθος: 18x24 cm
Σελίδες: 142
/
Βάρος: 517 gr
Τιμή: 55.00€ 44.00€
Διαθέσιμο

Τίτλος πρωτοτύπου: Morals and Dogma
Απόδοση απο την Αγγλική: Ευάγγελος Ι. Μουρίκης
Επιμέλεια: Θοδωρής Καφετζόπουλος

Ροδοσταυρικό Περιστύλιο.
XV. Ιππότης της Ανατολής ή του Ξίφους · XVI. Πρίγκηψ της Ιερουσαλήμ · XVII. Ιππότης της Ανατολής και της Δύσεως · XVIII. Ιππότης Ροδόσταυρος.

Η περί του Λόγου ερμηνεία των αρχαίων Φιλοσοφικών, Θρησκευτικών και Μυητικών Συστημάτων: Αρχαία Αίγυπτος · Ζωροαστρισμός · Ινδουισμός · Βουδδισμός · Ταοϊσμός · Πλάτων · Αριστοτέλης · Ιουδαϊσμός · Εσσαίοι · Φίλων ο Ιουδαίος · Καμπαλά · Γνωστικισμός · Νεοπλατωνισμός · Ιωάννης ο Βαπτιστής · Ιησούς · Αποκάλυψις του Ιωάννου · Παύλος.

H ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ είχε την τιμή των 55,00Ευρώ – ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ

Η συλλεκτική αυτή έκδοση, σε 300 αριθμημένα αντίτυπα, δεν διετίθετο στα βιβλιοπωλεία αλλά επωλείτο αποκλειστικά από τις εκδόσεις ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ. Κάθε πελάτης μας έχει τον δικό του μοναδικό αριθμό αντιτύπου, και οι τόμοι (θα εκδοθούν συνολικά 4 ή 5 τόμοι) που θα είναι στην κατοχή του, θα έχουν αυτόν τον ίδιο, μοναδικό αριθμό. Έτσι η συλλεκτική αξία του έργου θα είναι μοναδική.

Τα αντίτυπα της ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ αλλά ΟΧΙ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΗΣ έκδοσης προσφέρονται με έκπτωση 20% (55,00Ευρώ-20%)=44,00Ευρώ

Δεν διατίθεται στα βιβλιοπωλεία αλλά πωλείται αποκλειστικά από τις εκδόσεις ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ.

Χαρακτηριστικά: Σκληρό δέσιμο, χρυσοτυπίες με τεκτονικά εμβλήματα · Χαρτί πολυτελείας (Σαμουά 115 γραμμαρίων ώχρα) · Σελίδες 142 · Πρωτογράμματα του 18ου αιώνα, βινιέτες (μπορντούρες στο άνω μέρος της σελίδας, διαφορετικές για κάθε βαθμό και διακοσμητικά, όλα σε μπορντώ χρώμα) · Η πολυτελής έκδοση συνοδεύεται επιπλέον από: Πίνακες Χαράξεως, Κοσμήματα, Αλφάβητο του 18ου Βαθμού, ένα Βυζαντινό Σταυρό R+C του 11ου αιώνα, καθώς και διάφορα Φυλακτήρια και Μετάλλια της εποχής των Γνωστικών.

Αξιολόγηση προϊόντος
Σύνολο αξιολογήσεων: 4
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης