Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥΣ [2η έκδοση]
FRANΖ ΗΑRTMANN
ISBN: 978-960-8141-42-1
Μέγεθος: 17x24 cm
Σελίδες: 112
/
Βάρος: 260 gr
Τιμή: 20.50€
Διαθέσιμο

Τίτλος πρωτοτύπου : "An Adventure, Among the Rosicrucians"
Μετάφραση : Ευαγγελία Μπούρα
Απόδοση του ποιήματος του Λόρδου Βύρωνος : Αθανάσιος Δ. Οικονόμου
Επιμέλεια Α' έκδοσης 1995 : Παναγιώτης Παπασλιώτης
Επιμέλεια Β' έκδοσης 2009 : Μάνος Νομικός, Μαρία Βασιλοπούλου

Ο Ροδοσταυρισμός δεν έχει συγκεκριμένο φυσικό φορέα (σώμα). Η Ροδοσταυρική φιλοσοφία αναφέρεται στον καθαρά ανώτερο άνθρωπο, η συνειδητότητα του οποίου εστιάζεται, και συνεπώς ζει, στους Θείους κόσμους. Ο Ροδόσταυρος δεν είναι το μέλος κάποιας οργανώσεως -μερικές από τις οποίες έχουν καταταλαιπωρήσει με την λανθασμένη τους διδασκαλία πολλούς ανθρώπους- αλλά ο άνθρωπος εκείνος που στην καρδιά του ανατέλλει το Φως του Λόγου. Ο αναζητητής που περιγράφει το βιβλίο είναι ο ίδιος ο Χάρτμανν και μέσα από την περιπέτειά του, που δεν συμβαίνει στον υλικό κόσμο αλλά στον αόρατο, συναντά τους αοράτους και πραγματικούς Διδασκάλους, οι οποίοι τον καθοδηγούν μέσα από ένα μονοπάτι απόλυτης ελευθερίας στην εσωτερική φώτιση.

Με 4 έγχρωμες εικόνες που έχουν ληφθεί απο την πρωτότυπη έκδοση του “Geheime Figuren der Rosenkreuzer, aus dem 16ten und 17ten Jahrhundert” Ultona, 1785 "Τα Μυστικά Σύμβολα των Ροδοσταύρων του 16ου και 17ου αιώνα"

### Αυτό το βιβλίο υπάρχει και με ελαφρές φθορές - γρατζουνιές στο εξώφυλλο ή στο οπισθόφυλλο ή κάποιες σελίδες είναι τσαλακωμένες οι οποίες όμως διαβάζονται κανονικά. Εάν δεν σας ενοχλεί με αυτά τα ελαττώματα, πατήστε εδώ και θα γίνει ανακατεύθυνση στο ίδιο βιβλίο στην κατηγορία ''Ταλαιπωρημένα'' των εκδόσεων Τετρακτύς με έκπτωση περίπου 35% ###

Αξιολόγηση προϊόντος
Σύνολο αξιολογήσεων: 12
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης