Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ - ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ ΓΙΟΓΚΑ
SAMAEL AUN WEOR
Μέγεθος: 14x20 cm
Σελίδες: 125
/
Βάρος: 163 gr
Τιμή: 18.00€
Μη Διαθέσιμο

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ - ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ ΓΙΟΓΚΑ
του SAMAEL AUN WEOR
Εκδόσεις Διμελή 2008
Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Διμελής, Ελένη Σιάμπου

Περιεχόμενα:
Η ΙΕΡΗ ΦΩΤΙΑ
ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ
Η ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ
ΟΙ ΕΠΤΑ ΒΑΘΜΟΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ
ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΤΩΝ ΓΙΟΓΚΙ
ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΜΟΥΛΑΝΤΑΡΑ
ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΣΒΑΝΤΙΣΤΑΝΑ
ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΜΑΝΙΠΟΥΡΑ
ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΑΝΑΧΑΤΑ
ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΒΙΣΧΙΟΥΔΝΤΑ
ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΑΧΝΑ
ΤΟ ΤΣΑΚΡΑ ΣΑΧΑΣΡΑΡΑ
ΟΙ ΕΠΤΑ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ
Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ
ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ

Πολλά βιβλία γράφτηκαν για την γιόγκα της ανατολής. Γιόγκα σημαίνει ένωση με τον Θεό. Όλα τα βιβλία, τα οποία προς το παρόν γράφτηκαν δια την Γιόγκα της ανατολής, αποδεικνύονται απαρχαιομένα δια τη νέα εποχή του Υδροχόου, η οποία άρχισε στις 4-2-1962.
Το βιβλίο αυτό με τον τίτλο Κουνταλίνι Γιόγκα είναι δια την νέα Εποχή του Υδροχόου.
Στο βιβλίο αυτό θα διδάξουμε στους μαθητές μας μία πρακτική θρησκεία. Όλες οι θρησκείες μάς διδάσκουν ακλόνητα δόγματα, στα οποία οφείλουμε να πιστέψουμε χωρίς συζήτηση, αν και οι διαβεβαιώσεις των δεν μπορούν να επαληθευτούν με τα μάτια της σάρκας.
Εμείς, οι γνωστικοί, είμαστε λίγο διαφορετικοί εν σχέσει με αυτό. Διδάσκουμε στους ανθρώπους να ακούουν, να βλέπουν, να αγγίζουν και να ψηλαφούν όλα τα πράγματα τα οποία υπάρχουν πέραν του τάφου, τα θεία Μυστήρια, τα άρρητα πράγματα κτλ..
Υποστηρίζουμε ότι ο άνθρωπος κατέχει μίαν έκτην αίσθηση και ότι με την βοήθεια της έκτης αυτής αίσθησης, ο άνθρωπος μπορεί να δει τους Αγγέλους και να συνομιλήσει με αυτούς.
Βεβαιώνουμε ότι ο άνθρωπος κατέχει μίαν έβδομη αίσθηση, που ονομάζεται διαίσθηση. Όταν ο άνθρωπος αφυπνίσει την έβδομη αυτή αίσθηση, μπορεί να γνωρίσει τα μεγάλα μυστήρια της ζωής και του Θανβάτου χωρίς να έχει την ανάγκη να τα μελετήσει μέσα από κανένα βιβλίο. Η σειρά αυτή των μαθημάτων είναι για αυτόν τον σκοπό, αγαπητέ αναγνώστη.
Στο βιβλίο αυτό, θα βρείτε τρομερά μυστικά, τα οποία σε καμμία περίπτωση, ποτέ στη ζωή, δημοσιεύθηκαν.
Σεβόμαστε, βαθειά όλες τις θρησκείες και όχι μόνον τις σεβόμαστε, αλλά εξ άλλου, διδάσκουμε στους μαθητές μας τον τρόπο να βλέπουν, να ακούουν, να αγγίζουν και να ψηλαφίζουν τις ουσιώδεις αλήθειες, τς οποίες όλες οι θρησκείες διδάσκουν στα ιερά τους βιβλία, έτσι λοιπόν το βιβλίο αυτό το οποίο κρατάτε στα χέρια σας είναι ένα βιβλίο τρομερών μυστικών, τα οποία ουδέποτε εδημοσιεύθηκαν.
Με το βιβλίο αυτό, θα μπορέσετε, αγαπητέ αναγνώστη, να ανπτύξετε τις απόκρυφες δυνατότητες σας, δια να δείτε, ακούσετελ, αγγίξετε και ψηλαφίσετε τους Αγγέλους, τους Αρχαγγέλους, τα Τεραφείμ, τις Δυνάμεις, τις Εξουσίες κλπ.
Με το βιβλίο αυτό, θα μπορέσετε να πετύχετε την ένωση με τον Θεό. Η Αγία Γραφή κατέχει μεγάλεις αλήθειες και σ'αυτήν βλέπουμε πως όλοι οι προφήτες του Θεού είχαν τη δύναμη να μιλούν με τους Αγγέλους.
Το βιβλίο αύτό το οποίο έχετε στα χέρια σας προέρχεται από την Διεθνή Γνωστική Κίνηση.Διαβάστε το, μελετήστε το και διαλογισθείτε επάνω σ'αυτό καλά. Να η Γιόγκα της Νέας Εποχής του Υδροχόου.
Στο τέλος του βιβλίου, θα βρήτε ένα γλωσσάριο, το οποίο θα σας εξηγήσει την σημασία πολλών λέξεων τις οποίες ίσως δεν γνωρίζετε. Έτσι λοιπόν, κάθε λέξη της οποίας αγνοείτε την έννοια, ψάξτε την στο τελικό γλωσσάριο όπου θα βρείτε την σημασίαν της.
Προσεγγίζουμε τον Αιθερικό Κόσμο. Ο άνθρωπος θα οφείλει να κατακτήσει το 5ον στοιχείο της φύσης, το οποίον είναι ο Αιθέρας. Αυτή θα είναι η κατάκτηση της Αρίας Φυλής. Ο αγροίκος υλισμός θα προσβληθεί μπροστά στην μεγαλειότητα του Αιθέρα. Το βιβλίο αυτό είναι δι αυτούς οι οποίοι πράγματι θέλουν να μετατραπούν σε Αγγέλους.
Κάθε πλανήτης δίνει επτά φυλές και πεθαίνει. Η Γη μας έχει δώσει 5 φυλές, λείπουν ακόμη δύο. Υπάρχουν επτά στοιχεία στη φύση. Η πρώτη φυλή έζησε στην καλύπτρα την πολική του βορρά και κατέκτησε τη Φωτιά. Η δεύτερη φυλή, κατόπιν μεγάλης πάλης εναντίον της θυελλώδους ατμόσφαιρας της δεύτερης υπερβόρειας ηπείρου κατόρθωσε να κατακτήσει τον Αέρα και να προσαρμοστεί ολοκληρωτικά στο περιβάλλον της. Η τρίτη φυλή έζησε στην Λεμουρία, παλεύοντας κατά των θυελλωδών θαλασσών, τις ταρασσόμενες από ακατάπαυστα ορμητικά ρεύματα. Η φυλή αυτή κατέκτησε το Νερό. Η τέταρτη φυλή έζησε στην ήπειρο της Ατλαντίδος, εν μέσω υγρής ατμόσφαιρας οι άνθρωποι ανέπνεαν από κάτι σαν βράγχια αλλά, με τον κατακλυσμό δημιουργήθηκε μία ολοκληρωτική μεταμόρφωση της ανθρώπινης φυσιολογάις, και ο άνθρωπος ανέπτυξε τους πνεύμονές του και προσαρμόστηκε στην νέα ατμόσφαιρα. Τότε, ο άνθρωπος παρετήρησε τον φυσικό κόσμο με την όραση του και κατέκτησε το στοιχείο Γη. Τώρα είμαστε στην Αρία φυλή, η οποία κατοικεί στις σημερινές ηπείρους του κόσμου. Ο θρίαμβος της Αρίας φυλής δεν έχει ακόμη επιτεύχθεί. Η Αρία φυλή θα κατακτήσει τον Αιθέρα. Οι ατομικές έρευνες θα οδηγήσουν τον άνθρωπο στην κατάκτηση του Αιθέρα.

Αξιολόγηση προϊόντος
Το προϊόν δεν εχει αξιολογηθεί
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης