Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ
DION FORTUNE
ISBN: 960-268-117-9
Εκδόσεις: ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
Μέγεθος: 14x21 cm
Σελίδες: 160
/
Βάρος: 247 gr
Τιμή: 14.00€
Διαθέσιμο

Τίτλος Πρωτοτύπου: APPLIED MAGIC
Μετάφραση: Λύσανδρος Μυγιάκης

Περιεχόμενα: I: Ο Δρόμος του Αποκρυφισμού II: Μερικές Πρακτικές Εφαρμογές του Αποκρυφισμού III: Ομαδικός Νους IV: Η Ψυχολογία της Τελετουργίας V: Το Κύκλωμα της Δύναμης VI: Τα Τρία Είδη Πραγματικότητος VII: Εξωανθρώπινα Όντα VIII: Μαύρη Μαγεία IX: Ενα Μαγικό Σώμα X: Η Αποκρυφιστική Κατάσταση Σήμερα XI: Εσωτερικό Γλωσσάρι.

Μία συλλογή γραπτών που σχετίζονται με τις πρακτικές εφαρμογές της εσωτερικής φιλοσοφίας. Μέσα από την ανάπτυξη συγκεκριμένων εννοιών δίνεται η δυνατότητα σε κάθε μελετητή να κατανοήσει βαθύτερα τις εκδηλώσεις της εξωτερικής πραγματικότητας. Ο Ομαδικός Νους, η δομή του Μαγικού Σώματος και τα Όντα των Αόρατων Κόσμων είναι μερικά από τα θέματα στα οποία γίνεται αναφορά.

Με γνώμονα την αξιοποίηση των φιλοσοφικών αναζητήσεων στην καθημερινή ζωή, η παρούσα μελέτη μπορεί να αποβεί ένα χρήσιμο βοήθημα για εκείνους που πραγματικά ενδιαφέρονται να λάβουν κάποιες πρακτικές απαντήσεις στις απορίες τους για την υλοποίηση της πνευματικής αναζήτησης και την εφαρμογή της στον παρόντα χωρόχρονο της ανθρώπινης εξελικτικής προσπάθειας.

Αξιολόγηση προϊόντος
Το προϊόν δεν εχει αξιολογηθεί
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης