Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ
Dion Fortune - Gareth Night
ISBN: 978-960-268-185-5
Εκδόσεις: ΙΑΜΒΛΙΧΟΣ
Μέγεθος: 14x20 cm
Σελίδες: 256
/
Βάρος: 344 gr
Τιμή: 16.00€
Διαθέσιμο

Τίτλος πρωτοτύπου: An introduction to Ritual Magic
Dion Fortune & Gareth Knight
Μετάφραση: Εύα Αυλίδου
Επιμέλεια κειμένου: Ιωάννης Μαραθάκης
Εξώφυλλο: Λίλυ Γκορτσοπούλου

Μια θαυμάσια συλλογή κειμένων από την Dion Fortune σχετικά με τη θεωρία και την πρακτική της τελετουργικής Μαγείας. Τα όσα θίγονται σχολιάζονται σε ξεχωριστά κεφάλαια και από τον Gareth Knight, με αποτέλεσμα ο αναγνώστης να αποκτά μια βαθύτερη και σφαιρικότερη γνώση του όλου θέματος. Μεταξύ άλλων, αναλύονται οι τεχνικές εκπαίδευσης του νου, η ανάπτυξη των ψυχικών δυνάμεων κατά την τελετουργική μύηση και οι μαγικές εφαρμογές της τελετουργίας. Πρόκειται κυριολεκτικά για ένα βιβλίο-οδηγό, ιδανικό για όποιον επιθυμεί να γνωρίσει τις βαθύτερες τελετουργικές όψεις της δυτικής εσωτερικής παράδοσης.

Η θεωρία και η πρακτική της τελετουργικής μαγείας παρουσιάζονται από μια ειδήμονα σε αυτόν τον τομέα, η οποία θεωρείται πως έχει επηρεάσει σημαντικά τον ρου της δυτικής εσωτερικής παράδοσης.

Μια σειρά κειμένων τα οποία είχαν πρωτοδημοσιευτεί ως άρθρα αποτελούν τον κορμό του παρόντος έργου, που συμπληρώνεται με τα εμβόλιμα κείμενα-σχόλια του Γκάρεθ Νάιτ, για να δώσει μια σαφή εικόνα αυτού που αποκαλείται τελετουργικό έργο.

Ξεκινώντας από τη λειτουργία και την εκπαίδευση του νου, περνά στη χρήση της τελετουργίας, στις ψυχικές δυνάμεις που αναπτύσσονται και στην τελετουργική μύηση, για να καταλήξει στις μαγικές εφαρμογές της τελετουργίας.

Αξιολόγηση προϊόντος
Σύνολο αξιολογήσεων: 3
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης