Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ (Αίγυπτος-Ελλάδα-Παλαιστίνη)
ΕΔΟΥΑΡΔΟΣ ΣΥΡΕ
ISBN: 960-7327-62-4
Εκδόσεις: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Μέγεθος: 14x21 cm
Σελίδες: 384
/
Βάρος: 548 gr
Τιμή: 23.50€
Διαθέσιμο

Στη διάρκεια ενός ταξιδιού στις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου, ο προσκυνητής του βιβλίου αυτού θέλησε να αγκαλιάσει με το βλέμμα του το μυστήριο του ανθρώπινου παρελθόντος και του μέλλοντός του, που συνοψίζεται μέσα στο μυστήριο της ζωής.

Και για την ευόδωση του σκοπού αυτού ακολούθησε τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις.

Κάτω από τον ουρανό της Αιγύπτου, στη Μέμφιδα και στις Θήβες, μπροστά στη μεγάλη Πυραμίδα, μπροστά στην ιερή Ίσιδα και την αμνημόνευτη Σφίγγα, είδε να ορθώνονται μέσα στο φως και το μεγαλείο της ερήμου τα εκφραστικά σύμβολα του αιωνίου Πνεύματος, της Ψυχής του Κόσμου και του Λόγου Δημιουργού ο οποίος εγκυμονεί και γεννάει όλα τα όντα και όλες τις μεταμορφώσεις τους.

Εκεί κατοικοεδρεύουν οι ιδέες - Μητέρες που κατέχουν το κλειδί της Νοημοσύνης.

Στην Ελλάδα, στην Ολυμπία, στην Ακρόπολη, στην Ελευσίνα, ατένισε αυτές τις ιδέες, ενσαρκωμένες μέσα σε ανθρώπους και θεούς, να παρελαύνουν και να αποκαλύπτουν μπροστά στα μάτια του τους ηρωικούς αγώνες, την ανθρώπινη τραγωδία και την ουράνια ιστορία της Ψυχής. Τις είδε να αντιμάχονται μεταξύ τους, να πεθαίνουν και να ξαναγεννιούνται, να χάνονται και να ξαναβρίσκονται, να ξαναδένουν τελικά αυτή τη χρυσή αλυσίδα για την οποία μιλάει ο Όμηρος και η οποία ενώνει τη γη με τον ουρανό.

Εκεί κατοικοεδρεύουν οι μελωδικές Μορφές που κατέχουν το κλειδί της Ομορφιάς.

Στην Άγια Γη, στα ιερά των Προφητών και του Χριστού, βυθίστηκε στο μυστήριο του Πόνου και του Θανάτου, από όπου αναπηδάει το μυστικό των αναγεννήσεων και των αθανάτων ευδαιμονιών. Συγκλονισμένος από τα ρίγη που του προκάλεσαν, άκουσε τη μεγάλη Αρμονία που ενώνει τις ψυχές, τους λαούς και τους κόσμους.

Εκεί κατοικοεδρεύουν οι θεϊκές Δυνάμεις που κατέχουν το κλειδί της Αγάπης.

Αξιολόγηση προϊόντος
Το προϊόν δεν εχει αξιολογηθεί
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης