Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
ΜΥΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ - Μέρος Β΄ (ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ)
[2η έκδοση]
ΣΤΕΡΓΟΣ ΧΡΟΥΣΗΣ
ISBN: 978-960-8141-35-3
Μέγεθος: 22x28 cm
Σελίδες: 144
/
Βάρος: 455 gr
Τιμή: 29.00€
Διαθέσιμο

Το βιβλίο αυτό που είναι το δεύτερο μέρος της τριλογίας – το πρώτο μέρος της οποίας φέρει τον τίτλο: “Μύστης κατά την Τάξη Μελχισεδέκ” - αποσκοπεί να δώσει στον αναγνώστη μια ενδεικτική εικόνα των εσωτερικών διδασκαλιών της αδελφότητας των Μελχισεδέκ.

Το βιβλίο αναφέρεται στις θρησκείες του Μωαμεθανισμού, του Χριστιανισμού και του Ζωροαστρισμού αλλά περιορίζεται στα σημεία που χρειάζονται για να κατανοηθεί η διδασκαλία της αδελφότητας, έτσι όπως την αντιλαμβάνεται ένας μυημένος, και δεν επεκτείνεται πέρα από αυτά τα όρια. Ο σκοπός της αδελφότητας είναι η συνειδητή και με διάκριση προσφορά στον συνάνθρωπο. Προσφορά που προϋποθέτει μακρόχρονη μαθητεία και γνώση των διαχρονικών συμπαντικών νόμων.

Στον αισθητό κόσμο, τα κενά που σχηματίζονται από την αδυναμία της σκέψης να διερευνήσει τους κόσμους, γεφυρώνονται με τη σταδιακή μύηση της συνείδησης στην τέχνη των Μυστών, η οποία προσφέρει από που στερεί η άγνοια, γιατί στον κόσμο αυτό το μόνο πράγμα που μας ανήκει είναι η άγνοιά μας.

Ο μαθητευόμενος διδάσκεται τους νόμους μέσα από την τεχνική που λέγεται “Πέταγμα του Αετού”, ένα ταξίδι με αφετηρία την έρευνα στον αισθητό κόσμο και τελικό προορισμό τον Ανώτερο Εαυτό.

Με εργαλείο τον κατευθυνόμενο διαλογισμό, ο αναζητητής διερευνά την πολυπλοκότητα που τον οδηγεί στο μεγάλο σχολείο των ψευδαισθήσεων, τον προθάλαμο της αμφιβολίας, της έρευνας και της γνώσης.

### Αυτό το βιβλίο υπάρχει και με ελαφρές φθορές - γρατζουνιές στο εξώφυλλο ή στο οπισθόφυλλο ή κάποιες σελίδες είναι τσαλακωμένες οι οποίες όμως διαβάζονται κανονικά. Εάν δεν σάς ενοχλεί με αυτά τα ελαττώματα, πατήστε εδώ και θα γίνει ανακατεύθυνση στο ίδιο βιβλίο στην κατηγορία ''Ταλαιπωρημένα'' των εκδόσεων Τετρακτύς με έκπτωση περίπου 35% ###

Αξιολόγηση προϊόντος
Σύνολο αξιολογήσεων: 8
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης