Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
ΜΥΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ - Μέρος Α΄
ΣΤΕΡΓΟΣ ΧΡΟΥΣΗΣ
ISBN: 960-85514-9-8
Μέγεθος: 14x21 cm
Σελίδες: 272
/
Βάρος: 348 gr
Τιμή: 28.00€
Διαθέσιμο

Μέσα από αυτό το βιβλίο γίνεται μία προσπάθεια να εκφραστεί ο τρόπος σκέψης μιας πανάρχαιας αδελφότητας που εξακολουθεί να υπάρχει και στις ημέρες μας. Για να μπορέσει να τη γνωρίσει ο μαθητής, θα πρέπει να αναζητά τις ιερές εκείνες στιγμές, κατά τις οποίες η νόηση δείχνει στο ενσαρκωμένο εγώ ότι πίσω από την αντίληψή του για τον κόσμο που παρατηρεί, υποβόσκει ο Ανώτερος Εαυτός, απρόσιτος από κάθε μικρότητα και μετριότητα.

Σύμφωνα με τους Διδασκάλους της τάξης Μελχισεδέκ, καμία αδελφότητα και κανένας τρόπος σκέψης δεν μπορεί να διδάξει ουσιαστικά τον υποψήφιο Μύστη, αν ο ίδιος δεν συνειδητοποιήσει ότι ο δρόμος που οδηγεί σε αυτούς περνά μέσα από την αδογμάτιστη έρευνα των εσωτερικών νόμων και την ανιδιοτελή προσφορά. Ο υποψήφιος Μύστης χρειάζεται να στρέψει την έρευνά του προς τις τέσσερεις περιόδους μιας ολοκληρωμένης ύπαρξης, που είναι: α) η περίοδος μιας ολόκληρης ζωής συνδυασμένης με επιτυχή μαθητεία. β) το συνειδητό πέρασμα από τη ζωή στον θάνατο. γ) τα τεκταινόμενα κατά την περίοδο του θανάτου. δ) η διαδικασία της επαναγέννησης με ενσωματωμένη την τάση για προσφορά.

### Αυτό το βιβλίο υπάρχει και με ελαφρές φθορές - γρατζουνιές στο εξώφυλλο ή στο οπισθόφυλλο ή κάποιες σελίδες είναι τσαλακωμένες οι οποίες όμως διαβάζονται κανονικά. Εάν δεν σάς ενοχλεί με αυτά τα ελαττώματα, πατήστε εδώ και θα γίνει ανακατεύθυνση στο ίδιο βιβλίο στην κατηγορία ''Ταλαιπωρημένα'' των εκδόσεων Τετρακτύς με έκπτωση περίπου 35% ###

Αξιολόγηση προϊόντος
Σύνολο αξιολογήσεων: 4
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης