Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΛΑ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΥΧΛΙΝ
ISBN: 960-430-081-4
Εκδόσεις: ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Μέγεθος: 14x21 cm
Σελίδες: 456
/
Βάρος: 675 gr
Τιμή: 28.00€
Διαθέσιμο

Εκδόσεις ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Η Τέχνη της Καμπαλά από τον Ιωάννη Ρώϋχλιν

Τίτλος Πρωτοτύπου: Ioannis Reuchlin, Phorcensis LL. Doc. · De Arte Cabalistica · Libri tres, Leoni X dicati. · Cum Privilegio Imperiali · Anno M D XVII.

Πρώτη μετάφραση: Δημήτριος Πολυχρόνης

Πίνακας Περιεχομένων:

Εισαγωγή του Μεταφραστή.

Βιβλίο Πρώτο: Αφιέρωση · Συνάντηση · Σίμων · Σκοπός της Καμπαλά · Τα Στάδια της Αντίληψης · Προετοιμασία · Λογική · Ηθική καλλιέργεια · Η Υψιστη Πραγματικότητα · Καμπαλά · Αδάμ Ουράνιος και Γήινος · Ραζιήλ – Αβελ και Κάιν · Ενώς – Νώε – Αβραάμ · Ιακώβ – Μωυσής – Προφήτες · Διαδοχή · Βιβλία της Καμπαλά · Μπερεσίτ και Μερκαβά · Ταλμούδ και Καμπαλά · Η Δημιουργία κατά το Ταλμούδ · Η Δημιουργία κατά την Καμπαλά · Παράδεισος Ουράνιος και Γήινος · Γέενα Ουράνια και Γήινη · Το Μυστήριο της Εβδομης Ημέρας · Το Θείο Ονομα · Η Αγία Γραφή · Κοσμολογία · Ο Απόλυτος Θεός · Πολίτης του Ουρανού.

Βιβλίο Δεύτερο: Πυθαγόρας · Νους · Πίστη και Λογική · Σιωπή · Θεοί · Το Εν · Τετρακτύς · Σωτήρες · Ασκληπιός · Ηρακλής · Σωτηρία · Οι δύο οδοί · Μετενσάρκωση · Νεκραναστάσεις · Συκοφαντίες · Η Μέθοδος και τα Σύμβολα · Οι Αριθμοί · Το Εν και το Δύο · Πυραμίδα · Ο Αιθέρας · Θεός και Θεοί · Η Πολιτεία των Μακαρίων · Μωάμεθ · Η πλάνη του εμπειρισμού · Η Συγκρότηση του Υλικού Κόσμου · Θεοί ανώτεροι και κατώτεροι · Αγαθοί δαίμονες και κακοί δαίμονες · Συνέχεια περί του Υλικού Κόσμου · Σκοπός της Φιλοσοφίας · Επιστήμες · Πολιτική · Ρητά του Πυθαγόρα · Τα Σύμβολα του Πυθαγόρα · Το παράδειγμα του Αριστοτέλη · Βίος πρακτικός και βίος θεωρητικός.

Βιβλίο Τρίτο: Τα δεινά του συγγραφέα · Η ημέρα του Σαββάτου · Ευτυχία και Μακαριότητα · Από το ορατό στο αόρατο · Διαλογισμός · Οι Πενήντα Πύλες της Διάνοιας · Οι Τριάντα Δύο Ατραποί της Σοφίας · Τα 72 Θεία Ονόματα · Θεουργία · Οι 72 Προσευχές · Οι Δέκα Σεφιρώτ · Διαλογισμός · Νόμος φανερός και Νόμος κρυμμένος · Η Τέχνη των γραμμάτων · Ο Ων και Μη Ων · Συνέχεια επί της Καμπαλιστικής Τέχνης · Η σημασία των γραμμάτων του αλφαβήτου · Οι Αριθμοί · Συνέχεια επί των γραμμάτων · Τα Αγγελικά Τάγματα · Οι Σφαίρες του Υλικού Κόσμου · Ερμηνεία των Γραμμάτων · Κρυπτογραφικές μέθοδοι · Θεία Ονόματα · Γκόλεμ · Το Ονομα των 42 γραμμάτων · Ουρανοί · Οι Διάνοιες των Αστέρων · Οι κατώτερες Διάνοιες · Φυλακτήρια · Προειδοποιήσεις · Αποχαιρετισμός · Επίλογος.

Αξιολόγηση προϊόντος
Σύνολο αξιολογήσεων: 1
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης