Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
Μέγα ΕΛΛΗΝΟ-ΑΓΓΛΙΚΟ ΛΕΞΙΚΟ [1.000 Αριθμημένα αντίτυπα]
JOHN PICKERING
-25%
ISBN: 960-86270-4-4
Μέγεθος: 17x24 cm
Σελίδες: 1460
/
Βάρος: 2237 gr
Τιμή: 65.00€ 49.00€
Άμεσα Διαθέσιμο
Ένα σπάνιο Ελληνο-Αγγλικό Λεξικό για όλους όσους θέλουν να αποδώσουν στην Αγγλική, λέξεις/ιδέες/έννοιες της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας. Το 1848, ο John Pickering  κατέγραψε όλα τα λήμματα της Ελληνικής Γλώσσας που εντόπισε στα άπαντα της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας και τα απέδωσε στην Αγγλική. Το μνημειώδες αυτό έργο ανατυπώθηκε από τις Εκδόσεις Τετρακτύς σε μόλις 1.000 αριθμημένα αντίτυπα.

JOHN PICKERING, L. L. D. (Προέδρου της Αμερικανικής Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών και της Αμερικανικής Εταιρείας Ανατολικών Σπουδών, μέλους της Αμερικανικής Εθνολογικής Εταιρείας, Ανταποκριτού της Βασιλικής Ακαδημίας των Επιστημών του Βερολίνου, της Εταιρείας των Ανατολικών Σπουδών των Παρισίων, της Αρχαιολογικής Εταιρείας των Αθηνών, καθώς και της Βορείου Βασιλικής Αρχαιολογικής Εταιρείας της Κοπεγχάγης).

Πολυτελές σκληρό δέσιμο. (Ανατύπωση από την έκδοση του 1848).

### Αυτό το βιβλίο υπάρχει και με ελαφρές φθορές - γρατζουνιές στο εξώφυλλο ή στο οπισθόφυλλο ή κάποιες σελίδες είναι τσαλακωμένες οι οποίες όμως διαβάζονται κανονικά. Εάν δεν σάς ενοχλεί με αυτά τα ελαττώματα, πατήστε εδώ και θα γίνει ανακατεύθυνση στο ίδιο βιβλίο στην κατηγορία ''Ταλαιπωρημένα'' των εκδόσεων Τετρακτύς με έκπτωση περίπου 35% ###

Αξιολόγηση προϊόντος
Σύνολο αξιολογήσεων: 2
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης