Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ
[ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ]
ΣΤΕΡΓΟΣ ΧΡΟΥΣΗΣ
-33%
ISBN: 960-85514-3-9-T
Μέγεθος: 14x21 cm
Σελίδες: 224
Βάρος: 268 gr
Τιμή: 12.00€ 8.00€

Η βήμα προς βήμα αποκάλυψη, των εμπειρικών επιπέδων της εσωτερικής πορείας που οδηγεί στην Ιεραρχία του Φωτός μέσω της ψυχικής προβολής.

“Είναι η δική σου αντίληψη που σε κάνει να κατανοείς σαν αρμονικό τον κόσμο, μόνον έτσι όπως εσύ μπορείς να τον καταλάβεις. Αν λοιπόν θέλεις να γίνεις κάτι άλλο, πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης. Γι' αυτό, όταν είδα τη σκέψη να δημιουργεί θεούς κατάλληλους για τους ορφανούς κόσμους της ανθρώπινης συνείδησης, Όταν είδα θεούς να πολεμούν για ένα κομμάτι σκέψης, και πιστούς της αγάπης να εκφράζουν με μίσος την αγάπη τους στην πίστη τους, Τότε κατανόησα ότι είμαστε οι δημιουργοί του εαυτού μας”.

Ο μίτος του βιβλίου δίνει στον αναγνώστη μια πανοραμική αντίληψη για την εσωτερική πραγματικότητα της ανθρώπινης ύπαρξης, αν και κατά βάση αναφέρεται στην προβολή του ψυχικού σώματος στον χώρο.

Κι αυτό, μέσα από διδασκαλίες που δεν μπορεί να σφετερισθεί καμιά Θρησκεία, καμία Εσωτερική Σχολή και καμία Αδελφότητα.

---***---Αυτό το βιβλίο έχει ή ελαφρές φθορές - γρατζουνιές στο εξώφυλλο ή στο οπισθόφυλλο ή κάποιες σελίδες είναι τσαλακωμένες οι οποίες όμως διαβάζονται κανονικά. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΟ. Πρόκειται για τα βιβλία που οι πελάτες μας γνωρίζουν από τις Εκθέσεις Βιβλίου στο ''καλαθάκι'' και προσφέρονται με έκπτωση περίπου 35%--- ***---

Αξιολόγηση προϊόντος
Το προϊόν δεν εχει αξιολογηθεί
Περισσότερες πληροφορίες ή απορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας
Δείτε επίσης
Δωρεάν
αποστολή
με αγορές άνω των 100€
Σχετικά βιβλία αγορασμένα από άλλους πελάτες μας