Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
Ενημέρωση για την αύξηση των χρεώσεων αποστολής και αντικαταβολής από 1/7/2022
Επιλέξαμε να ΜΗΝ αυξήσουμε τις τιμές των βιβλίων των Εκδόσεων Τετρακτύς, αλλά αυτές να παραμείνουν ίδιες όπως είναι εδώ και 15+ χρόνια – εκτός από τις ανατυπώσεις ή τις νέες εκδόσεις που εκ των πραγμάτων ακολουθούν την τρέχουσα τιμή χρέωσης του τυπογραφείου μας.
Συγχρόνως, στους πελάτες μας που παραγγέλνουν μέσω του site μας https://www.tetraktys.gr/ προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ βιβλία των Εκδόσεων Τετρακτύς αναλόγως των ενδιαφερόντων τους και την αξία της παραγγελίας τους.
Η αποστολή των παραγγελιών μας γίνεται μέσω των ΕΛΤΑ Courier, τα οποία μας ενημέρωσαν ότι από την 1/7/2022 αυξάνουν την τιμή χρέωσης αποστολών και αντικαταβολών κατά 12%. Σημειώστε ότι τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 80€ για την Ελλάδα και 110€ για την Κύπρο.
Επίσης έχετε υπ’ όψιν σας, ότι επειδή και για παραγγελίες μικρότερης αξίας επιμεριζόμαστε μαζί σας το κόστος των αποστολών και των αντικαταβολών, θα προβούμε σε μια μικρή αύξηση της χρέωσης των μεν αποστολών από 6,00€ σε 7,00€ και των δε αντικαταβολών από 1,50€ σε 2,00€. Δηλαδή το κόστος αποστολής επ’ αντικαταβολή αλλάζει από 7,50€ σε 9,00€ για την Ελλάδα και από 23,00€ σε 26,00€ για την Κύπρο.