Καλάθι Αγορών: άδειο Wishlist άδειο
Καλάθι Αγορών:
άδειο
Wishlist
άδειο
Πρόσκληση: Ενημερωτική Ημερίδα ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΟΛΟΓΙΑΣ - "Ο Θάνατος στην Αίγυπτο. Από τους Φαραώ στους Προλεμαίους."

Το Ερευνητικό Πρόγραμμα το οποίο διενεργείται σε στενή συνεργασία του Ελληνικού Ινστιτούτου Αιγυπτιολογίας με το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών και με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (που είναι και ο βασικός μας χορηγός, μαζί με την Ειδική Μεταφορική Εταιρεία Ορφεύς Μπεϊνόγλου), έφερε τους πρώτους επιστημονικούς καρπούς, οι οποίοι θα ανακοινωθούν επισήμως την ερχομένη Πέμπτη! Σημειώστε ότι αυτό γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ξεκίνησε αρχικώς με πρωτοβουλία της Κας Μαραβέλια (ήδη από το 2002-2003, ενώ και οι 10 Πτολεμαϊκές σαρκοφάγοι με αυτές τις μούμιες δημοσιεύθηκαν αιγυπτιολογικώς από την Δρ Δρ Αλίκη Μαραβέλια και την Δρ Ελένη Κλαδάκη, 2004-2005) και άρχισε να υλοποιείται με την έγκριση του Κ.Α.Σ., διάφορες γραφειοκρατικές διαδικασίες και την διενέργεια της πρώτης μη επεμβατικής απεικονιστικής εξετάσεως διά Αξονικού Τομογράφου 5 εκ των 9 προς μελέτην μουμιών της Αιγυπτιακής Συλλογής του Ε.Α.Μ. τον Οκτώβριο του 2016 στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών. Η φυσική παρουσία σας στην εκδήλωση που διοργανώνεται από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών θα είναι μεγάλη τιμή!

Σας ενημερώνουμε ότι η είσοδος για το ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ του Ε.Α.Μ. είναι από Τοσίτσα 1. Μπουμπουλίνας και Τοσίτσα, μπαίνετε στην Τοσίτσα αριστερά (απέναντι από το ΥΠ.ΠΟ.) και θα δείτε τα σκαλιά δεξιά για την είσοδο των γραφείων του Μουσείου. Εκεί θα σας πουν πώς θα πάτε στο ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ.